Calypso
PulsFOG K-30/20 BIO ködképző

Termék leírás

Verhetetlen 100 lóerős (75 kW) motorteljesítmény. Nincs vetélytársa teljesítmény / ár függvényében a nagy melegködképzők között. Borzasztó gyors, 10 perc alatt beködösít egy 4000 lég m3-es üvegházat, ólat, raktárt. Ködvetési távolság zárt térben 80-100 méter. Kéttartályos vízhűtéses porlasztása révén alkalmas alacsony hőmérséklető vegyszerkímélő ködösítésre. Ezenkívül a hűtővízzel folyamatosan tisztítja a porlasztó csövet. A különálló tartályok nagy szabadságot adnak a gép elhelyezésekor. Vízszintes platóra illetve keskeny magasabb kézikocsira is könnyen felrakható ilyenkor a tartályok a gép alatti polcon is lehetnek. Alklmazási területek: nagy növényházak növényvédelme, szúnyogírtás.

Ködképzés lényege:

A ködképzés lényege nagyon apró, levegőben úszó, lebegő aeroszol előállítása pulsFOG ködképző segítségével. Az ilyen apró cseppek zárttérben órákon át lebegnek, ezalatt az összes rendelkezésre álló térfogatot kitöltik, aztán minden a légtérrel érintkező felületet tökéletesen bevonnak, így mindez légtér és felületkezelés is egyben, lecsöpögés, megfolyás nélkül. A kezelés után minden száraz marad. A felhasznált víz 96%-a megtakarítható egy hagyományos permetezőhöz képest, sokkal magasabb hatékonyság mellett. A ködösítés kültéri haszna mellett a legjobb megoldás lehet légterek, istállók, növényházak kezelésére is.

100 LE-s, 2000 cm3-es nagy ködképző:

Egyedül álló kombinált, kéttartályos rendszer segítségével minden típusú oldat és elegy kijuttatható látványos, sűrű, fehér köd formájában. A pulsFOG Bio sorozata a leghidegebb és leg-vegyszerkímélőbb az összes ködképző között. A hűtővíz ködképzés közben folyamatosan öntisztítást végez a gépen.

Részletek

Teljesítmény: 100 LE

Ködösítés: 60-120 l/h

Haladási sebesség: kb. 3 ha/óra

Hatótávolság: 80 m

Vegyszertartály: 55 vagy 65 vagy 85 literes kivitel

Tank: 20 liter

Tömeg: 24 kg

Összeállítás

Saválló
20 literes üzemanyagatankkal
Kis csőkeret

Opciók

Távirányító (első saválló aut. szelep a szerhez, hátsó nem saválló autom szelep a hűtővízhez és az elektronikus vezérlés)

Csapágyas forgatható aljzat vízszintes kézi átfordításhoz, a fújási irány gyors megváltoztatásához